Ionela, tânăra dansatoare din Dieci, suferă de o boală necruțătoare

0
2632

Ionela Chevereșan, sau ,,blonda”, cum o știu apropiații, este o tânără din localitatea Dieci, iubitoare de folclor. Din păcate Ionela la doar 30 de ani suferă de o boală cumplită și are mare  nevoie de ajutorul nostru pentru a putea face terapiile necesare.

Tânăra suferă de puțin timp de cancer ovarian metastazat la stomac, de gradul 4, și a aflat de curând vestea care a căzut ca un trăznet asupra ei și a celor apropiați. Momentan este internată într-un  spital la Viena și are foarte mare nevoie de sume foarte mari de bani pentru a suporta costurile intervențiilor.

Pentru doar trei zile de spitalizare, analize (biopsie) a plătit 9.222 EURO. Ionela are nevoie de multe zile de  tratamente și investigații, urmând și  chimioterapia. După sedințele de chimioterapie ar urma o operație iar costul total va depăși suma de 30.000 de EURO. Artiști, prieteni și familie s-au unit pe rețelele de socializare pentru a încerca să adune sumele necesare. ,,Este nevoie să ne unim forțele. Orice mic ajutor contează, din puțin se face mult. Apelez la toți prietenii mei, cunoștințe, care pot dona oricât, să o facă.Tânără, veselă, cum o știm noi și plină de speranțe, vrem să fim alături de ea. Și în același moment o rugăciune, ar ajuta-o. Doar Dumnezeu este medicul suprem , spun prietenii Ionelei.

Pentru cei care vor să ajute sunt puse la dispoziție următoarele  conturi :

CONT EURO :

IBAN: RO05INGB0000999911552648 Titular cont: Ionela Carmen Cheveresan Banca: INGB CENTRALA Moneda: EUR SWIFT: INGBROBU BIC: INGB

CONT RON  :

IBAN: RO30INGB0000999911552586 Titular cont: Ionela Carmen Cheveresan Banca: INGB CENTRALA Moneda: RON SWIFT: INGBROBU BIC: INGB

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.