Ioniță a fost una dintre opțiunile lui Balint pentru atac: „Oferta UTA-ei a venit prea repede”

0
388

Înainte Khalaila, UTA a încercat să-și completeze linia de atac cu un fotbalist autohton. Invitat la emisiunea GSP Live, Alexandru Ioniță a recunoscut că fostul său antrenor de la Sportul Snagov, Laszlo Balint, l-a dorit în această vară la noua sa echipă.
Atacantul bucureștean spune, oarecum cu regret, că a refuzat mutarea la formația pe care o vede câștigând ediția 2019-2020 a ligii secunde.
„Am primit o ofertă clară de la UTA, dar mi-au spus că trebuie să dau un răspuns cât mai repede. Din păcate, oferta a fost făcută prea devreme, deoarece la momentul res­- pectiv aveam discuții clare să joc în Liga 1 sau în străinătate, așadar nu am putut să le dau răspunsul în timp util. De asemenea, a existat și problema distanței, Aradul fiind foarte departe de casă. Soția mea e din Oradea, s-a pus problema să ne mutăm acolo, dar, datorită afacerii pe care o avem, a trebuit să rămânem la București” a declarat Ioniță, transferat de Rapid, în 2010, la FC Koln pentru 1,5 mili­oane de euro.
Oricum, fostul internațional de tineret consideră trupa „roș-albă” drept candidată certă la promovare, împreună cu echipa sa de suflet, Rapid.
„Sunt convins că UTA va fi ori campioană, ori locul 2, pentru că știu cum lucrează Gyuszi Balint și știu că își dorește să câștige, să facă performanță”, mai consideră Ioniță.
Atacantul de 29 de ani a înscris 10 goluri în sezonul trecut de ligă secundă, în tricoul celor de la Sportul Snagov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.