Ioniță și Moise, marcatorii primului joc în familie disputat de utiști de la revenirea la pregătire

0
375

Utiștii au încheiat prima săptămână de antrenamente colective cu un joc școală, în familie. Exceptându-i pe accidentații Tomozei și Stancu, dar și portarul Opric, tușier alături de profesorul său, Gabi Vasiliu, coordonați de la centru de „secundul” Cezar Zanfir, fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au fost atent analizați de Laszlo Balint în cadrul a două reprize de câte 25 de minute.
Așadar, sâmbăta trecută, „roșii” au fost cei care s-au impus la limită, cu 2-1, în fața „verzilor”, după „dubla” semnată Alex Ioniță, respectiv Romario Moise, din penalty. „Nu au fost două formule clare de joc, am schimbat deseori fotbaliștii între ei, cu scopul de a vedea la ce nivel ne aflăm și unde mai avem de lucrat în special din punct de vedere tactic. Stăm bine pentru faza de pregătire în care ne aflăm, mai avem o lună plină pentru a ajunge acolo unde ne dorim ca și exprimare în teren și principii tactice. Acum e important că am văzut jucători sută la sută implicați în acest prim antrenament cu joc după o pauză lungă. În general, au respectat tema pentru meciul de azi (n.a. sâmbătă), probabil și săptămâna viitoare o vom încheia cu un joc între noi”, ne-a declarat Laszlo Balint.
Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a programat următorul antrenament luni seara, dându-le posibilitatea jucătorilor și colegilor săi din stafful tehnic să ajungă la familiile lor. „Nu suntem mulți care am părăsit Aradul, majoritatea jucătorilor au preferat să rămână în oraș în mediul lor sigur, fără să riște nimic. Dar și restul știm ceea ce avem de făcut, suntem sută la sută responsabili, pentru că știm că procesul de pregătire și ceea ce va urma în play-off depinde în mare măsură de starea noastră de sănătate. Sperăm să-i avem cât mai repede și pe Tomozei și Stancu împreună cu noi. Din fericire, Bogdan nu a suferit o recidivă, așa cum am crezut inițial, credem că e o simplă inflamație pe tendon”, a adăugat Balint după jocul școală de sâmbăta trecută.
Probabil, în weekendul în care se reia Liga 1, utiștii vor juca din nou între ei, pentru ca peste două săptămâni să încerce să lege acel test la Szeged, cu condiția ca restricțiile de la graniță nu fie atât de severe și după 15 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.