balanjogaUnul dintre foștii jucători ai „Bătrânei Doamne” au intrat în branșa tehnicienilor și a pus temeliile școlii sale de fotbal. La 35 de ani, Ionuț Bălan a agățat ghetele în cui, este pe cale să obțină licența B de antrenorat și dorește să împărtășească și generațiilor tinere din experiența sa bogată, strânsă la nivelul primelor două eșaloane, dar și din plăcerea de a practica sportul – rege.
„Am pornit de la ideea că băieții, indiferent de vârstă, trebuie să vină cu plăcere la fotbal, la antrenamente. De aceea, am numit școala mea de fotbal Joga Bonito. Într-o atmosferă plăcută, prietenească, mi-am propus să insist pe coordonare și tehnică”, ne-a mărturisit fostul fundaș de bandă dreapta, care a mai evoluat la ARO Câmpulung, FC Baia Mare, Farul Cosntanța, Dinamo și Unirea Alba Iulia.
Deocamdată, Joga Bonito își așteaptă cursanții (cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani) la baza sportivă Footballpoint, din cartierul bucureștean Berceni luni și joi, între orele 16 și 17,30,  însă programul se va modifica în curând. Doritorii se pot înscrie la fața locului, dar și la numerele de telefon: 0745032228 și 0767066562. Până nu demult, Bălan a activat ca antrenor la Școala de Fotbal Tigers, dar a preferat să o ia singur, pe drumul său.

Recomandările redacției