Utiștii au pus capăt primului ciclu săptămânal după reunire cu un joc în familie, prilej cu care Ionuț Popa s-a lămurit de unii jucători sosiți în probe. „Am decis să renunțăm la mijlocașii Gilbert și Munchiu, dar și la tânărul portar venit din Ungaria. Pe câțiva mai vreau să-i văd și săptămâna ce vine, poate soarta lor depinde și de fotbaliștii cu nume pe care mai reușim să-i aducem”, a men­țio­nat antrenorul principal al „Bătrâ­nei Doamne”.
Francezul Gilbert a venit de marți la Arad împreună cu fundașul senegalez Benga, care pare să-l fi convins pe „Mister”. Daniel Munchiu, fostul mijlocaș ofensiv al lui Metalosport Galați, a parti­cipat la reunire, însă nu a cores­puns pretențiilor. În fine, portarul maghiar de 19 ani al celor de la Academia Bekescsaba a prins și el 4 zile la Arad, Țapoș bazându-se – deocamdată – pe trioul din cantonamentul de iarnă Bodea – Barna – Zamfir.
La campania de achiziții lucrează în special team-manage­rul, Marian Costea, dar ar putea interveni și Ionuț Popa, în special în cazul jucătorilor cu care a mai lucrat. Iar pe unul dintre aceștia și-l dorește neapărat la UTA.
„Cred în calitățile lui Pedro Henrique, rămâne de văzut dacă îl vom și putea ajunge. Din câte știu, e acasă, în Bra­zilia, rămâne să vedem dacă e dispus să vină la Arad și ce pretenții are”, ne-a mai mărtu­risit tehnicianul Campioanei Pro­vin­ciei.
Henrique (28 de ani, 1,88 metri) a evoluat trei sezoane, între 2014 și 2017 la ACS Poli Timișoara, unde a lucrat și cu Popa. Are înscrise 40 de goluri pentru trupa de pe Bega, între care două în dubla manșă a ba­rajului de menținere/promovare în Liga I contra UTA-ei, din vara anului trecut.

Recomandările redacției