Ionuț Popa a renunțat la trei jucători și testează „pista” Pedro Henrique

0
197
Pedro Henrique, de la ACS Poli Timisoara, inscrie un gol in timpul meciului de fotbal contra echipei UTA Batrana Doamna, din turul barajului de promovare retrogradare in Liga 1, disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, luni, 12 iunie 2017. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Utiștii au pus capăt primului ciclu săptămânal după reunire cu un joc în familie, prilej cu care Ionuț Popa s-a lămurit de unii jucători sosiți în probe. „Am decis să renunțăm la mijlocașii Gilbert și Munchiu, dar și la tânărul portar venit din Ungaria. Pe câțiva mai vreau să-i văd și săptămâna ce vine, poate soarta lor depinde și de fotbaliștii cu nume pe care mai reușim să-i aducem”, a men­țio­nat antrenorul principal al „Bătrâ­nei Doamne”.
Francezul Gilbert a venit de marți la Arad împreună cu fundașul senegalez Benga, care pare să-l fi convins pe „Mister”. Daniel Munchiu, fostul mijlocaș ofensiv al lui Metalosport Galați, a parti­cipat la reunire, însă nu a cores­puns pretențiilor. În fine, portarul maghiar de 19 ani al celor de la Academia Bekescsaba a prins și el 4 zile la Arad, Țapoș bazându-se – deocamdată – pe trioul din cantonamentul de iarnă Bodea – Barna – Zamfir.
La campania de achiziții lucrează în special team-manage­rul, Marian Costea, dar ar putea interveni și Ionuț Popa, în special în cazul jucătorilor cu care a mai lucrat. Iar pe unul dintre aceștia și-l dorește neapărat la UTA.
„Cred în calitățile lui Pedro Henrique, rămâne de văzut dacă îl vom și putea ajunge. Din câte știu, e acasă, în Bra­zilia, rămâne să vedem dacă e dispus să vină la Arad și ce pretenții are”, ne-a mai mărtu­risit tehnicianul Campioanei Pro­vin­ciei.
Henrique (28 de ani, 1,88 metri) a evoluat trei sezoane, între 2014 și 2017 la ACS Poli Timișoara, unde a lucrat și cu Popa. Are înscrise 40 de goluri pentru trupa de pe Bega, între care două în dubla manșă a ba­rajului de menținere/promovare în Liga I contra UTA-ei, din vara anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.