Încă odată, Ionuț Popa a avut jucătorii numărați la un meci amical și asta pentru că Issa este în continuare bolnav, Pirtea – accidentat, iar Ianc și Ursoi au rămas acasă.
Fiind un meci de verificare, Ionuț Popa nu a fost nemulțumit neapărat de rezultat, ci de atitudinea unor fotbaliști. „Nu le pot reproșa nimic celor mai experimentați, în schimb nu știu ce se întâmplă cu jucătorii tineri. Ei nu înțeleg că rostul acestor meciuri este să facă efort ma­ximal prin joc, iar eu nu permit așa ceva. De exemplu, pe Farcaș l-am și schimbat după câteva minute, poate vom și lua ceva măsuri disciplinare împotriva lui”, a punctat Ionuț Popa.
Cât despre jocul în sine și rezultatul final, „Mister” a adăugat: „Nu mă deranjează neapărat că am luat două goluri, dintre care unul după un fault clar în atac, ci că nu am dat noi 4-5 la câte ocazii ne-am creat. A fost și
ghinion, căci am avut trei bare, dar, repet, puteam să și câş­tigăm, dacă toți jucătorii mei ar fi avut atitudinea corectă”.
„Șoimii” se pot revanşa față
de experimentatul tehnician săptămâna viitoare, când sunt programate trei amicale, cu Hidișelul de Sus, Becicherecul Mic și ASU Poli.
De cealaltă parte, antrenorul „vulturilor” a recunoscut superio­ritatea adversarilor, în special după cele întâmplate în repriza secundă. „Am jucat primul meci al iernii pe terenul Central, împotriva unui adversar cu multe indivi­dualități, care, în ciuda pro­blemelor de ordin intern de care am citit și eu în presă s-a prezentat bine. După o primă parte destul de echilibrată, Pâncota ne-a dominat după pauză, și-a creat situații clare de gol în ultimele 15-20 de minute, ne putem declara puțin norocoși cu acest 2-2. Oricum, rezultatul nu era foarte important, ci an­trenamentul care a fost unul extrem de util pentru noi”, a precizat și Cosmin Petruescu.

Recomandările redacției