Chiar dacă relațiile sale cu suporterii UTA-ei nu au fost întotdeauna cele mai bune, destinul lui Ionuț Popa este legat, oarecum, de Campioana Provinciei. Cel mai în vogă antrenor arădean al ultimelor decenii își sărbătorește ziua de naștere pe 17 aprilie, pe când baronul Francisc Neuman a dat start celei mai frumoase povești sportive de pe Mureș pe 18 aprilie.
A 67-a primăvară nu l-a prins pe „Mister” într-o formă prea bună. El se luptă de mai bine de un an cu boala, dar, parcă, încep să apară semnele unei mult dorite izbânde. Până acum, experimentatul tehnician a „înghețat” jocul și, profitând de oboseala adversarului, începe să câștige ceva teren. Sigur, mai e mult până departe, dar, la capătul celor trei minute în care l-am auzit la celălalt capăt al firului, speranța că va fi bine există.
Despre fotbal nu am vorbit prea mult, căci și așa nu prea sunt multe de spus în perioada în care virusul corona a oprit tot sportul pla­netar. Sigur, „Mister” e la curent cu clasarea excelentă a echipei pe care a antrenat-o înainte de Laszlo Balint și pe care, bineînțeles, dorește să o vadă din această toamnă acolo unde îi este locul și unde el a activat sezoane bune. La UTA, FC Bihor, Poli Iași, CS Mioveni sau ACS Poli Timișoara.
Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe banca „Bătrânei Doamne” a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019, când arădenii se impuneau cu 2-1. A urmat o lungă perioadă de investigații me­dicale în țară și străinătate pentru nea’ Popică, care a primit un tratament sever în urmă cu 8 luni de zile.
Redacția Glasul Aradului îi dorește multă, multă sănătate și putere de a lupta lui „Mister” și alte zeci de primăveri înainte!

Recomandările redacției