Ionuț Popa: „Ne dorim să aducem lumea la stadion”

1
680

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a pășit cu stângul în noua stagiune a Ligii a II-a, dar partea pozitivă a primelor zile ale lunii august ar fi pacea dintre galeria utistă și Ionuț Popa. Cel puțin la meciul de prezentare de joia trecută, antrenorul arădenilor nu a mai primit înjurii din parte „ultrașilor”, care credeau că „Mister” va și opta pentru o ofertă mai avantajoasă dacă nu-și impune ca obiectiv clar promovarea. „Eu am rămas la Arad pentru că vreau să fac ceva, vreau să fac o echipă competitivă. Ne dorim să aducem lumea la stadion, ar fi extraordinar să vină cât mai mulți oameni. Nu cer timp cum fac alți antrenori, eu am rămas acasă pentru că vreau să fac cât mai repede o echipă cât se poate de bună pentru Arad. Mă interesează prea puțin că am fost înjurat, eu am rămas pentru că vreau să îmi fac treaba cât mai bine”, a menționat Popa în cadrul conferinței de presă ce a prefațat meciul cu Farul Constanța.

Deocamdată, elevii săi l-au dezamăgit pe  după 0-2 la București, cu Daco-Getica. „Mă deranjează că la meciul de duminică noi am pregătit un lucru și pe teren a fost altceva. Aici este un semn de întrebare cu privire la calitățile jucătorilor și ce înțeleg ei la antrenamente. Mi-aș dori să eliminăm greșelile individuale în timpul meciurilor, pentru că sunt faze pe care le-am repetat de multe ori la antrenamente. Chiar dacă nu am jucat excelent, la București am fi meritat să câștigăm după numărul de ocazii. Am și avut un gol anulat eronat, dar nu nu ne-am plâns de arbitri. Până și tușierul a recunoscut după meci că a greșit.  Eu aștept ca jucătorii să fie mai atenți la cerințele mele și anume să nu mai facă atâtea greșeli individuale, să fie mai motivați și să respecte indicațiile atât la antrenamente cât și în timpul jocurilor. Dacă se va întâmpla acest lucru, m-aș declara mulțumit pentru etapa în care suntem. Nu trebuie uitat că avem o echipă nouă, în primul meci am folosit ca titulari șapte sau opt nou-veniți, sâmbătă probabil vor fi zece. De aceea consider că primele două-trei luni sunt o perioadă de evaluare în care cei noi trebuie să demonstreze”, a mai punctat Ionuț Popa.

Costin, Benga, Copaci, Coulibaly, Vădrariu, Enescu, Cubleșan și Pop au fost „boboci” printre titularii UTA-ei în runda inaugurală, iar Petra ar putea să-și piardă și el locul în echipă pentru disputa de sâmbătă, fiindcă Matei intrase destul de bine în joc. Bodea și Manea par singurii utiști dintre cei vechi care au deocamdată locul în teren bătut în cuie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.