Ionuţ Popa: „Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, parțial și de rezultat”

0
249

După trei eșecuri consecutive, pâncotanii au strând rândurile în fața vice-liderului și nu au fost departe de un succes. „Alb-negrii” au avut 1-0, dar și un om în plus în ultimul sfert de oră, când au alergat după un gol doi ce nu a mai venit.
„Față de alte partide în care au dat dovadă de lipsă de
responsabilitate sau o determinare scăzută, azi jucătorii mei și-au dorit să câștige cu orice preț și-i felicit pentru asta. Nu au reușit fiindcă am întâlnit un adversar bun, care se organizează bine în apărare, dar și pentru că am ratat două mari ocazii. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, demonstrăm că suntem un grup ce nu mai are teamă de adversari, indiferent cum se numesc aceștia. Cu noroc și inteligența necesară putem câștiga împotriva oricui”, a punctat Ionuț Popa, la puține minute după încheierea partidei cu formația din Zăvoi.
Întrebat dacă e mulțumit cu un singur punct în fața oltenilor, „Mister” a adăugat: „Sincer, înainte de meci, am fi semnat pentru o remiză în fața Vâlcei. Dacă, însă, luăm în calcul cele două ocazii mari ratate de Issa și Leucuța pe final, cred că am fi meritat ceva mai mult. Așa că doar parțial sunt mulțumit și de rezultat”.
Pe de altă parte, experimentatul tehnician s-a declarat nemulțumit de maniera în care fundașii săi au tratat faza din care s-a înscris golul de 1-1. „A fost o copilărie din partea noastră. Dan și Pascariu au cam admirat faza, însă și atacantul lor, golgheterul seriei, a reușit o execuție interesantă. Să trimiți mingea cu capul în poartă din acea poziție nu e puțin lucru”,
a mai punctat fostul antrenor al Iașiului.
„În opinia mea, cele mai bune echipe ale campionatului sunt UTA, Vâlcea, Mediaș și Brașov, iar cea mai interesantă, Universitatea Cluj. Pâncota e o simplă echipă din Liga a II-a, seria de Vest”, este opinia succintă a lui Popa despre câteva dintre colegele de serie.
În fine, „Mister” a spus două cuvinte și despre derby-ul de la finalul săptămânii, de pe arena „Motorul” din Arad. „Tratăm meciul cu UTA la modul cel mai serios. Suntem echipe din același județ, cu relații interumane între noi, jucători, antrenori, conducători. Respectăm noua echipă fanion a Aradului UTA Bătrâna Doamnă, este clar că pleacă cu prima șansă. Sunt acolo sus și cu siguranță vor să rămână acolo”, a încheiat Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.