Ionuț Radu vine la națională, Iacob scos de sub reflectoare

0
173
Florin Iacob in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si UTA Arad, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 28 septembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Federația Română de Fotbal a anunțat, printr-un comunicat oficial, că portarul Ionuț Radu se va alătura echipei naționale, în vederea meciurilor din debutul preliminariilor CM 2022. Acesta a fost exclus de pe lista lui Mirel Rădoi din cauza problemelor cu COVID-19 de la echipa de club. Cu toate acestea autorităţile italiene au permis fotbaliştilor să participe la acţiunile echipelor naţionale, în baza unui rezultat negativ obţinut la testarea COVID. Acum portarul echipei UTA, Florin Iacob este pun într-o situație dificilă după ce acesta a fost chemat de urgență în lot. Astfel, România va beneficia la următoarele meciuri de serviciile a patru portari: Nita, Radu, Lazar si Iacob.

Deşi autorităţile medicale din Milano au introdus iniţial restricţia pentru jucătorii lui Inter Milano de a călători şi a răspunde convocărilor de la loturile naţionale, situaţia s-a schimbat total. Astfel, autorităţile au permis fotbaliştilor să participe la acţiunile echipelor naţionale, în baza unui rezultat negativ obţinut la testarea COVID.

Portarul Ionuţ Radu, convocat iniţial de Mirel Rădoi în lotul de 24 de jucători pentru meciurile României din martie, s-a testat şi rezultatul este negativ. Astfel, Radu se va alătura în această seară lotului în cantonamentul de la Mogoşoaia!

Bine ai venit şi bine ai revenit, Ionuţ! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!”, se arată în comunicatul FRF.

România va debuta joi, 25 martie, în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei Macedoniei de Nord. „Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.