Ionuț Stroe, dezamăgit de rezultatele echipei naționale de fotbal

0
260

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat, luni, că este dezamăgit de rezultatele obținute de Naționala României de Fotbal în barajul cu Islanda. Având în vedere că EURO 2020 se va desfășura în România, alături de alte 11 oraşe europene. Iar foarte mulți români şi-ar fi dorit să vadă selecţionata pregătită de Mirel Rădoi jucând la EURO 2021.
„Nu vreau să fac aprecieri. Pot spune că mă doare că am ajuns în situaţia asta. E mult sub ceea ce speram cu toţii înaintea acestor meciuri. Ne-am fi dorit ca toată ţara să avem echipa naţională la Bucureşti, mai ales că suntem organizatori ai acestui EURO, amânat un an şi el. Asta este, mergem mai departe. Mi-a plăcut foarte mult atitudinea domnului Gică Hagi, o atitudine pozitivă, constructivă. Nu cred că avem timp să ne plângem ci să reconstruim ceea ce s-a dărâmat uşor-uşor în decursul anilor“, a declarat Stroe la Aeroportul Henri Coandă, unde a fost prezent la sosirea loturilor de canotaj de la Campionatele Europene din Polonia.
„Nu aş vrea să fac astfel de aprecieri. Tristeţea este cuvântul cu care aş descrie ceea ce s-a întâmplat la fotbal. Eu aş descrie această generaţie de tineret a României, pentru că avem performanţă la acest nivel, avem calificare la Tokyo, e un motiv în plus să gândim pozitiv. Să ne îngrijim de viitoarea lor performanţă“, a spus acesta după ce a fost întrebat dacă ratarea calificării naţionalei la EURO 2021 reprezintă un eşec pentru sportul românesc.
Naţionala pregătită de Mirel Rădoi a ratat calificarea la EURO 2021, pierzând barajul cu Islanda, apoi a fost învinsă și de către selecţionata Norvegiei, cu scorul de 4-0, în Liga Naţiunilor.
Miercuri, România va întâlni de la ora 21:45, la Ploieşti, Naţionala Austriei, într-un meci din cadrul Grupei 1, Liga B a Ligii Naţiunilor.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.