iPhone 11: Apple a anunţat data de lansare. Când ajunge în România

0
315

A nul acesta, noile iPhone-uri vor fi anunţate în mod oficial pe 10 septembrie. Apple a anun­ţat data de lansare pentru iPhone 11, scrie Mediafax.
Apple a trimis în mod oficial invitaţiile pentru evenimentul de prezentare dedicat noii generaţii de smartphone-uri iPhone 11. Data era deja cunoscută în mod neoficial, putând fi intuită chiar şi fără informaţii pe cale oficială sau neoficială, întrucât compania obişnuieşte să ţină acest eveniment în fiecare an în marţea din a doua săptămână din luna septembrie.
Locul unde are loc evenimentul a devenit de asemenea o tradiţie în ultimii câţiva ani. Acesta este amfiteatrul Steve Jobs din cadrul noului sediu Apple din Coupertino, pe care compania pare să îl folosească ori de câte ori prezintă noi iPhone-uri sau au ceva nou şi special de arătat public. Evenimentul are loc, ca de obicei, la ora 10:00 locală, adică ora 20:00 a României. În ciuda faptului că grafica de pe invitaţiile Apple oferă şi un mic indiciu despre anunţ, de data aceasta, totul este foarte „interpretabil”.
Tradiţional, în cadrul lansărilor de iPhone, Apple prezintă şi câteva noi produse „secundare”. Anul acesta am putea primi noua generaţie Apple Watch Series 5, care va păstra design-ul de anul trecut şi va aduce îmbunătăţiri minore. Alte zvonuri vorbesc despre o nouă tabletă iPad din gama inferioară, cât şi despre un MacBook nou, cu display de 16” şi tastatură îmbunătăţită.
Chiar dacă data la care evenimentul de prezentare are loc este 10 septembrie, lansarea oficială nu va fi în aceeaşi zi. Apple obişnuieşte să pună telefoanele la pre-comandă vinerea de după eveniment, în acest caz pe 13 septembrie, în timp ce dispozitivele ajung în mâinile utilizatorilor şi în magazinele de specialitate abia o săptămână mai târziu. Astfel, lansarea iPhone 11 ar putea avea loc oficial pe 20 septembrie pentru ţările din primul val. Tradiţio­nal, România a fost inclusă întotdeauna în valul al doilea, deci lansarea ar putea avea loc cu o săptămână după debutul în SUA, UK, Germania şi alte câteva ţări dezvol­tate, pe 27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.