IPJ ajută crescătorii de animale

0
621
Sheep and lambs on pasture

Animalele crescătorilor din Arad și de pretutindeni sunt o adevărată comoară pentru ei, atât sufletește, cât și financiar. Când un animal este furat, crescătorul nu pierde doar un simplu animal, ci și o importantă sursă de venit.

Pentru a putea optimiza schimbul de informații dintre Poliție – comunitate și pentru a putea acționa mai repede în cazul furturilor, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a înființat un grup online (WhatsApp), dedicat crescătorilor de animale de pe raza județului Arad.

De asemenea, crescătorii pot alerta organele de poliție în cazul apariției unor noi cazuri de pestă porcină africană (PPA), gripă aviară sau alte boli, care au riscul foarte ridicat de a se extinde într-o epidemie. În acest fel, se vor putea descoperi din timp animalele bolnave și se va putea acționa mult mai rapid, evitând o nouă epidemie.

Pentru a accesa grupul, crescătorii de animale sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0257/206.862, de la nivelul Compartimentului de Analiză și Prevenire al Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, persoană de contact – inspector de poliție Arădan Constantin.

Henrietta Balaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.