IPJ Arad anunţă o nouă secţiune: „Bunuri găsite”

0
299

pe scurt bunuri

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a pus la dispoziţia persoanelor cărora  le-au fost sustrase bunuri  o secţiune în care pot vizualiza bunurile găsite de poliţişti. Prin acestă modalitate se va facilita restituirea bunurilor provenite din infracţiuni proprietarilor.
 Începând de ieri, site-ul Inspectoratului Judeţean de poliţie Arad, www.ar.politiaromana.ro, are o secţiune nouă  intitulată „Bunuri găsite”. Secţiunea este amplasată în partea dreaptă a paginii de prezentare a inspectoratului şi se regăseşte în rubrica de „Urmăriţi/Dispăruţi”.
Nouă secţiune a fost gândită pentru a veni în întâmpinarea comunităţii, în slujba căreia poliţiştii se află, astfel încât persoanele interesate pot aici să vizualizeze bunurile recuperate de către poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate, bunuri care provin din comiterea de infracţiuni. Scopul este facilitarea restituirii bunurilor către proprietarii păgubiţi de către infractori.
În această secţiune,oamenii îşi pot regăsi bunuri care le-au fost sustrase şi pot contacta poliţiştii pentru a reintra în posesia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.