IPJ Arad oferă sfaturi pentru prevenirea furturilor din autoturisme

0
287

sfaturi

În urma furturilor din autoturisme înregistrate în ultima perioadă, poliţiştii arădeni oferă sfaturi pentru evitarea acestora.  Pentru prevenirea furturilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad vă recomandă:  să nu lăsaţi la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile…); când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru câteva minute, să încuiaţi portierele şi să închideţi complet geamurile; să nu lăsaţi niciodată în autoturism actele acestuia; pe timpul nopţii, să nu lăsaţi în autoturism aparatura electronică detaşabilă (CD/MP3-player, sisteme de navigaţie GPS, detectoare radar ); să parcaţi numai în locuri bine iluminate, în locuri unde autoturismele pot fi observate în permanenţă de către proprietar;  în cazul spargerii autoturismului, să NU umblaţi în interior până la sosirea poliţiei.

Un tânăr din Vărşand este  cercetat pentru furt dintr-un autoturism. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras un sistem de navigaţie, dintr-un autoturism.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, George L., în vârstă de 22 ani din  Vărșand, ar fi sustras, prin geamul lăsat coborât parțial al unui autoturism VW Caravelle, parcat pe strada Avrig, din municipiul Arad un sistem de navigație marca Medion în valoare de 1.000 de lei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.