Florin Beniamin Crișan, cel care și-a izbit cu capul de perete copilul vitreg până și-a dat ultima suflare, iar după aceea l-a tranșat ca pe un animal și i-a dat foc, aruncându-l ulterior pe un câmp, după care s-a dus să se culce liniștit neavând nici cel mai mic gram de remușcare, era un adevărat „ideolog creștin“ pe rețelele de socializare.

Într-una din ultimele sale postări, cu puțin timp înainte de producerea odioasei crime, Beniamin Crișan posta pe Facebook un citat din Biblie care făcea referire la numărul Satanei. De altfel, pe pagina sa de Facebook, Crișan posta nenumărate înregistrări video care îl înfățișau pe criminal în mijlocul unor adunări religioase din Franța, în care acesta fredona imnuri religioase de laudă alături de cei prezenți.

 

În cea mai recentă postare, criminalul – despre care concubina sa, mama fetiței ucise, spunea că se droghează, condamna faptul că nu se interzic „drogurile, țigările, alcoolul și E-urile la nivel mondial“.

 

Într-o altă postare, criminalul se consideră bogat sufletește, deoarece este un om cu „inima plină de bunătate și iubire“.

 

Ca o premoniție, în această vară, Beniamin Crișan a postat o imagine în care erau înfățișate câteva fructe, unele fiind stricate. Comentariul său: „Același lucru se întâmplă și cu oamenii buni, ai grijă pe cine ții aproape“.

 

Recomandările redacției