Ipoteză, puţin probabilă, lansată de bunicul Luizei: fata ar fi fost dusă la Arad de către fiul lui Dincă

0
494

Bunicul Luizei Melencu face acuzații grave la adresa fiului lui Gheorghe Dincă. Acesta susține că nepoata sa ar fi fost luată de băiatul lui Dincă și dusă la Arad.  Avocatul Tonel Pop a declarat că împreuna cu familia fetei încearcă să o identifice pe Luiza în Italia și că în zilele următoare o să înceapă cautarile și în Germania, conform cancan.ro. 

Chiar dacă nu au nicio dovadă concretă, bunicul Luizei și restul apropiaților nu îșipierd speranța că o vor revedea pe fata în viață.

“Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-sau și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei.

În acelaşi timp, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că Luiza este căutată şi în străinătate.

 

“Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. A făcut foarte multe lucruri dar multe nu le-a făcut singur și are multe altele de care nu îl întreabă nimeni. De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră? Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei”, a spus Tonel Pop, la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.