Înalt Preasfinţitul Timotei, Arhiepisco­pul Aradului, a efectuat o vizită pastorală la credincioşii care locuiesc la marginea vestică a Municipiului Arad, în zona Trei Insule. În paraclisul cu hramul ,,Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, construit aici, aparţinând Centrului eparhial, chiriarhul a oficiat Sfânta Liturghie împreună cu preotul Adrian David, care deserveşte aşezământul şi cu preotul Ioan Lazăr, duhovnicul Facultăţii de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad, în prezenţa unui mare număr de credincioşi.
Înalt Preasfinţia Sa a arătat că rugăciunile rămase de la Mântuitorul în Sfânta Scriptură şi Sfânta Tradiţie sunt cuprinză­toare pentru propovăduirea Sa, totodată călăuzitoare ale vieţii creştine prin binecuvântarea ce o aduc Bisericii. ,,Cultul Bisericii confirmă pe tot parcursul is­toriei acesteia adevărul învăţăturii şi trăirii creştine, exemplificarea fiind dată şi de Duminica a VII-a după Paşti, pregă­titoarte a Praznicului Pogorârii Sfântului Duh”, a arătat Înalt Preasfinţitul Timotei.
După otpustul Sfintei Liturghii, părintele Adrian David, în numele tuturor celor prezenţi a adus mulţumiri chiriarhului pentru grija părintească pe care o poartă acestei comunităţi religioase.

Recomandările redacției