Zăbraniul nu a mai repetat prestația solidă din finala Cupei și a cedat în fața unei formații ce a știut să-și conserve avantajul luat în prima parte a confruntării.
Ca și partenerul de întrecere, Zăbraniul a utilizat doi dintre fotbaliștii achiziționați în această vară, Bier și Tomuț: „Suntem într-o perioadă de pregătire, iar acest joc oficial a venit cam repede pentru noi, mai ales că avem unii jucători noi în cadrul echipei. Mai sunt trei săptămâni până începe campionatul, mai avem de corectat şi de acumulat”, e de părere Irimia.
Victoria ar trebui să aibă un parcurs și mai bun decât cel din stagiunea precedentă. În plus, „alb-roșii” reprezintă județul în ediția 2018-2019 a Cupei României. „În Liga a IV-a mi-aş dori să prindem primele trei locuri, iar dacă am putea merge cât mai sus în Cupa României aş fi mulţumit. Probabil, vom debuta pe 1 august cu Cermeiul. Mai aştept unul-doi jucători seniori şi câţiva juniori pentru că stăm rău la capitolul Under 21. Avem marţi un amical cu Săvârşinul, sâmbătă jucăm cu Pecica, iar după Cupă, pe 4 august, întâlnim și Sebișul”,mai spune antrenorul celor de la Zăbrani.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției