Irimia, demis prin SMS de pe banca Zăbraniului încă din timpul meciului cu Glogovățul

0
378

Un prim-pas greșit au așteptat oamenii cu putere de decizie de la Victoria Zăbrani pentru a provoca despărțirea de Cristi
Irimia. Tânărul antrenor a fost demis prin SMS de primarul Marian Toader prin minutul 70 al partidei cu Glogovățul, când oaspeții se aflau în avantaj pe tabelă. Până la urmă, „roș-albii” au terminat la egalitate (3-3) confruntarea cu trupa lui Călin Dehelean, dar decizia aflată de Irimia minute bune după ultimul fluier rămâne în picioare.
Tot ce-ți dorește fostul goal-keeper acum este să aibă parte de o despărțire amiabilă. „E decizia celor care finanțează clubul și o respect. Luni o să mă prezint la Zăbrani pentru a încheia socotelile cu clubul la care am activat aproape doi ani, fără a întârzia sau lipsi măcar odată de la antrenamente din postura de antrenor. Mi-am făcut treaba cât am putut eu de bine, iar acum nu-mi doresc decât să vină un alt tehnician care să țină unit vestiarul. Spun asta pentru că țin mult la jucătorii pe care i-am adus eu la Zăbrani, iar cine vine are la dispoziție o echipă extrem de valoroasă”, a fost scurtul comentariu al lui Irimia.
Cristi Irimia a sosit la Zăbrani la începutul anului 2017, iar pe finalul acestuia l-a înlocuit pe Adi Abrudean (plecat la Chișineu Criș) pe banca tehnică a Victoriei. Fostul portar al celor de la UTA, Ineu, ACU sau Pîncota a reușit să-i ducă pe „roș-albi” pe podium la finalul sta­giunii precedente a Ligii a IV-a, dar a și câștigat faza județeană a Cupei României după 36 de ani la Zăbrani. Până sâmbătă, Zăbraniul a avut victorii pe linie în noua stagiune a fotbalului județean, primul impas fiindu-i fatal lui Irimia. Victoria a căzut pe locul 3 după etapa a opta, dar formațiile aflate peste ea, Sântana și Pecica, au un meci mai mult disputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.