irina_columbeanuFiica omului de afaceri Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor a făcut furori la un concurs de miss pentru prichindei.

Graţioasă şi zâmbitoare, Irina Columbeanu (6 ani) a defilat pe podium, sâmbătă seara, în faţa a sute de oameni prezenţi la eveniment, ca un adevărat model, semn că genele Monicăi Gabor s-au transmis şi fiicei ei.

Irinuca, rodul iubirii dintre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, a făcut furori la Baby Fashion Weekend, spectacol organizat de Fashion TV şi Primăria Constanţa în Piaţa Casino din staţiunea Mamaia. 25 de copii cu vârste până în 14 ani au defilat pe podium, ca nişte adevărate manechine, prezentând colecţiile pentru cei mici ale unor branduri de renume.

Urmărită cu sufletul la gură de tatăl ei

Irina Columbeanu a intrat cu numărul 14 în concurs şi nu a fost scăpată nici o clipă din ochi de tatăl ei. Pe tot parcursul serii, milionarul a urmărit spectacolul din primul rând, vizibil emoţionat să îşi vadă fiica pe scenă. La finalul festivităţii de premiere, Irinel Columbeanu s-a alăturat celorlalţi părinţi, urcând pe podium lângă fiica sa, care, în urma voturilor juriului, a primit titlul de Mini Miss Fashion TV Model.

Cu mai mulţi ani în urmă, fosta soţie a lui Irinel şi mama fetiţei, Monica Gabor, şi-a făcut debutul în modelling tot pe o scenă Fashion TV, la Bucharest Fashion Week.

Monica Gabor: «O las pe Irina să-şi aleagă singură destinul»

Monica Gabor (25 de ani), care în prezent se iubește cu un om de afaceri chinez, şi-a făcut debutul în modelling în urmă cu nouă ani, devenind, la scurt timp, unul dintre cele mai apreciate manechine din România. Întrebată despre viitorul Irinei, fiica sa de 6 ani, Moni ne-a mărturisit: “O las pe Irinuca să-şi aleagă singură destinul. Sunt convinsă că ea va veni cât de curând lângă mine. Vreau tot ceea ce este mai bun pentru ea, de aceea am şi ales să plec în America, pentru a-i putea oferi totul. Sunt mândră de fetiţa mea”, a declarat Monica pentru ziarul Libertatea.

Iri, executat silit pentru o datorie de 3.000.000 de lei

În timp ce Irinel Columbeanu se distrează la malul mării împreună cu fiica sa, executorii judecătoreşti vor bate cât de curând la poarta reşedinţei sale din Izvorani, Ilfov, pentru o datorie de 3.000.000 de lei, pe care afaceristul o are la o bancă. Reprezentanţii instituţiei au încercat inițial să recupereze paguba scoțând la licitaţie terenurile acestuia. Iri avea mai multe pământuri în localitatea Ciolpani, la 30 km de Bucureşti. Nu s-a obţinut însă un preţ bun pe terenuri, iar banca a primit un ordin judecătoresc pentru a executa silit bunurile din vila de la Izvorani! De remarcat că, în urmă cu 5 ani, Irinel Columbeanu se lăuda cu o avere de 70 de milioane de euro. După divorţul de Monica Gabor, el a trecut casa de la Izvorani pe numele tatălui său, păstrând în posesie doar bunurile din imobil.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

 

Recomandările redacției