Isac titular în victoria naționalei de tineret împotriva Suediei

0
212

Mijlocașul central al UTA-ei, Damian Isac a fost ales de antrenorul echipei naționale U21, Florin Bratu, să facă parte din primul 11 al echipei care a întâlnit aseară naționala sub 20 de ani a Suediei, în cantonamentul de pregătire de la Marbella. Isac a purtat numărul 24 și a fost folosit pe postul de mijlocaș central.

Jucătorul Bătrânei Doamne s-a integrat foarte bine în angrenajul echipei și în fișa postului, etalând un joc sigur și simplu, conform cu poziția pe care a ocupat-o în teren. Defensiv și-a închis zona bine, în special în prima repriză iar din punct de vedere al jocului de construcție a preferat mai mereu pasele simple, de control. A avut totuși și câteva momente în care și-a scos cu eleganță din joc adversarul venit în pressing. Din punct de vedere ofensiv a fost afectat de prestația mai degrabă prudentă a echipei sale așa că a ajuns destul de rar în zona careului advers, contabilizând totuși un șut pe lângă poartă în prima repriză. A fost înlocuit în minutul 60.

Scorul final a fost de 1-0 pentru tricolori, golul fiind marcat de căpitanul echipei, Cîmpanu, în minutul 20. Componența naționalei noastre a fost următoarea: Popa – Georgescu, Racovițan, Farcaș, Ispas – Șerban (Dr. Albu), Isac (Dican) – Cîmpanu (Ișfan), Corbu (Sefer), Baiaram (Petrila) – I. Stoica (Markovic).

Celălalt arădean din lot, David Miculescu nu a fost utilizat, însă cel mai probabil își va face apariția în echipă sâmbătă seara în a doua partidă a cantonamentului, în care România va întâlni reprezentativa sub 21 de ani a Mexicului. Meciul va începe tot la 21.45 și va putea fi văzut, ca și cel de aseară, pe TVR 1.

(foto: frf.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.