IȘJ nu renunță la terenul de pe Aviator Georgescu

0
516

Săptămâna trecută vă informam despre un anumit teren de pe strada Aviator Georgescu nr. 9, teren ce a fost dat în folosință Inspectaratului Școlar Județean Arad în anul 1996 de către Primăria Municipiului Arad pentru a se construi exclusiv un internat școlar, o cantină și două laboratoare școlare. Dar, cum știm cu toții, aceste lucrări nu au apărut, cu toate că au trecut mai bine de 20 de ani de atunci. Astfel, municipalitatea a cerut terenul înapoi pentru a se face o parcare pentru mașini, iar instanța i-a dat câștig de cauză în primă fază.
Vrând să aflăm și partea ISJ-ului, i-am contactat, dar aceștia au făcut mai mult haos decât lumină în acest caz. Inspector Anca Stoenescu a încurcat borcanele și a crezut că acest teren aparține de CSS Gloria, lucru bineînțeles neadevărat. Asta e, greșeli se mai întâmplă. Așa că am așteptat răspunsul oficial primit de la juristul ISJ pentru a ne putea lămuri.
ISJ va face recurs
Răspunsul, mai mult decât cuprinzător venit din partea ISJ, care se lungește pe mai bine de 20 de pagini, însumează nemulțumirea inspectoratului cu această primă decizie a instanței, așa că se va face recurs. „După comunicarea de către Tribunalul Arad a ho­tărârii din data de 26 octom­brie 2018, în funcţie de moti­- vele de fapt şi de drept care au stat la baza acestei hotărâri judecătoreşti, Inspecto­ratul Şcolar Judeţean Arad va face recurs”, au menționat re­prezentanții ISJ.
Acest proces le va putea da mai mult timp celor de la ISJ să vadă cum vor putea continua cu lucrările prestabilite, că să fim serioși, 22 de ani este prea puțin timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.