Issa: „Mi-a fost mai frică de Reșița decât de alte echipe din play-out”

0
294

Alături de Dragoș Dragalina, mijlocașul defensiv care poartă și banderola de căpitan a fost mintea limpede de la centrul terenului în victoria Pâncotei cu Metalul Reșița. De altfel, „șoimii” au transpirat din greu pentru obținerea celor trei puncte în confruntarea de sâmbătă dimineață, în fața unei echipe cee părea victimă sigură.
„A fost o săptămână stresantă pentru mine cel puțin, pentru că știam că vom întâlni o echipă ce pune probleme.  Mi-a fost mai frică de acest meci cu Reșița decât de alte partide din play-out pentru că ei nu au ce pierde, joacă dezinvolt, pun mereu probleme. Prind încredere de la etapă la etapă și te pot face să pierzi puncte. Însă, este important că am obținut cele trei puncte”, a spus senegalzeul la finalul confruntării cu bănățenii.
Pentru Pîncota urmează confruntarea de foc din ultima etapă cu Olimpia Satu Mare, într-un meci în care cine pierde ajunge la barajul de supraviețuire în al doilea eșalon fotbalistic al României.
„Mergem la Satu Mare cu gânduri pozitive, nu ne gândim la un egal. Ne jucăm șansa, sper să ne salvăm direct, fără să mai trecem printr-un baraj. Chiar dacă Olimpia ne-a bătut la Pâncota, suntem apropiați valoric, iar la astfel de partide fac diferența determinarea, voința și inspirația de moment”, mai crede căpitanul Pâncotei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.