Issa și-a încheiat conturile cu Sepsi și ar putea spune „adio” fotbalului românesc

0
201

Evoluând trei sezoane pentru Șoimii Pâncota în ligile doi și trei Seydina Issa Thiaw Lahi și-a făcut mulți prieteni și cunoștințe la Arad. Acum două ierni a fost dorit de Roland Nagy la UTA, dar mutarea nu s-a concretizat și, după colapsul grupării din Podgorie, senegalezul și-a căutat norocul în altă parte. După ce s-a pregătit cu grupări din Franța și Elveția, în  vara anului 2016 a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, punând umărul cu 8 goluri și cam tot atâtea pase decisive la promovarea istorică în Liga 1 a formației din județul Covasna.
Mijlocașul de culoare a început titular și această stagiune în elită, dar după 9 runde a acuzat probleme la mușchii inghinali și a lipsit de pe gazon o lună și jumătate. În tot acest timp, Sepsi s-a cam afundat în coada clasamentului, iar Eugen Neagoe și-a făcut planurile pentru retur fără Issa în lot. Astfel, în cea de-a treia zi a anului 2018, fotbalistul de 25 de ani și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea din Sfântu Gheorghe și e dispus să deschidă un nou capitol în cariera sa. „Chiar dacă a fost destul de scurtă, perioada petrecută la Sepsi a fost frumoasă, intensă. Am avut parte de susținerea unei galerii excepționale, care a fost alături de noi la bine și la greu. Sunt mulți oameni care iubesc fotbalul în orașul Sfântu Gheorghe, sper din tot sufletul să-și îndeplinească obiectivele. Același lucru le doresc și echipelor arădene, unde am mulți prieteni și cunoștințe”, ne-a mărturisit fostul pâncotan, aflat în vacanță acasă, la Dakar, dar în permanentă legătură cu impresarul său.
Probabil, după aventurile la Voința Sibiu, Cisnădie, Europa Alba Iulia, Șoimii Pâncota și Sepsi, Issa ar putea spune „adio” fotbalului românesc, având destule legături cu grupări din Occident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.