Istvan Kovacs și Radu Petrescu, delegați în Europa League

0
210

Arbitrii români Istvan Kovacs şi Radu Petrescu au fost delegaţi de UEFA la partide din cadrul etapei a 3-a a grupelor Europa League care se vor desfăşura în această săptămână, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

În această săptămână, doi «centrali» români și brigăzile lor vor conduce partide din grupele Europa League.

Joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, Hapoel Beer-Sheva și Bayer Leverkusen se întâlnesc într-un meci din grupa C, în care mai joacă Slavia Praga și Nice.

Partida din Israel va fi arbitrată de Radu Petrescu, ajutat de asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu. Al patrulea oficial va fi italianul Fabrizio Pasqua.

În aceeași zi, de la ora 22:00, este programat duelul dintre Celtic și Sparta Praga, din grupa H, în care mai evoluează AC Milan și Lille.

La Glasgow va arbitra Istvan Kovacs, cel care îi va avea alături pe asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, dar și pe al patrulea oficial Marius Avram“, anunță Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

De asemenea un alt arbitru român, Ovidiu Haţegan a fost delegat săptămâna aceasta la un meci de Liga Campionilor, cel dintre echipa italiană Atalanta şi formaţia engleză FC Liverpool, din cadrul Grupei D, partidă ce a avut loc marţi seara la Bergamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.