ISU Arad recrutează voluntari, în cadrul campaniei „Salvator din pasiune”

0
500

Campania „Salvator din pasiune” continuă recrutarea voluntarilor în perioada 16.08 – 26.08.2021. Fii tu salvator alături de o echipă de profesioniști de la ISU Arad.

Ce îți oferă: cursuri de bază şi prim-ajutor gratuit stagiu de formare profesională gratuit; să faci parte ca voluntar din echipa SMURD sau din garda de intervenție la stingere; o implicare în viața socială și umanitară a comunităţii; participarea la aplicații și zile festive ale armelor.

Documente necesare să fii voluntar: cererea de înscriere (se primeste de la ISU Arad); certificat de cazier judiciar (pentru persoanele peste 18 ani); copie act identitate; aviz psihologic (se obține de la orice cabinet psihologic cu mențiunea „apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”); act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare; adeverință medicală (de la medicul de familie) cu mențiunea „apt pentru efort fizic sau „apt pentru muncă” ) nu este necesară obţinerea unei adeverinte de la un medic de medicina muncii, dar aceasta poate fi acceptată); acordul părintilor / tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani. 

Depunerea dosarului pentru voluntari se face la Sediul 1 al ISU Arad (la pompieri), în zilele de luni, marți și joi între orele 12-16. Persoana de contact pit adj. Trifoi Florin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.