Italienii cu ochii pe naționala lui Mutu

0
211

Într-o grupă din care mai fac parte Germania și Ungaria Under21, România nu este văzută prea bine de italienii de la Tuttomercatweb cel mai titrat site sportiv din Italia. Aceștia consideră că România nu are șanse reale la calificarea în fazele superioare ale competiții, care se vor desfășura peste două luni.

În schimb, sursa citată vorbește despre Adi Mutu, considerat unul dintre atacanții care a impresionat Italia ca fotbalist, iar acum își caută afirmarea și ca antrenor.

Geniul este, cu siguranță, pe bancă și răspunde la numele de Adrian Mutu. Nu mai este generația de odinioară, care uimea lumea. România lui Hagi și Răducioiu a rămas doar o amintire, la fel cum a rămas și actualul selecționer al naționalei U21. Au mulți tineri promițători în lot, dar foarte puține vedete. E probabil ca România să se lupte pentru locul al treilea cu Ungaria. O spune și calitatea jucătorilor care vin din străinătate. Dacă, pe vremuri, România exporta mulți jucători interesanți, acum, practic, toți vin din România, cu excepția lui Drăgușin de la Juventus, Marin de la Pisa și altor doi băieți, unul din MLS și unul din ligile inferioare ale Spaniei“, a scris tuttomercatoweb.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.