Îţi suspectezi iubitul de infidelitate? Trei semne care ar putea să-ţi indice acest fapt

0
261
49603779 - sexy woman embrace naked man shoulder, black and white, bdsm

Nu există nimic mai devastator pentru o relaţie sau mai dure­ros pentru o persoană decât a nu şti dacă partenerul de viaţă este sau nu infidel. Chiar dacă unele semne pot fi interpretabile, în articolul de mai jos, îţi oferim câteva indicii des­pre com­portamentul unui partener care înşală.
Infidelitatea este o problemă la ordinea zilei în cupluri, indiferent că vorbim despre cele unite printr-o căsnicie sau de relaţii fără acte (concubinaj). Iată ce îi dă de gol pe cei ce înșeală:
Arată un permanent dezinteres sexual
De-a lungul relaţiei de cuplu pot apă­rea tot felul de semne evidente că iubitul te înşală, însă unul care ar trebui să te îngrijoreze foarte mult este atunci când acesta caută tot felul de scuze sau motive pentru a nu mai întreţine relaţii intime. În viziunea lui, relaţia voastră nu mai pre­zintă interes şi se simte din ce în ce mai puţin atras de tine. În plus, dacă această perioadă de abstinenţă se prelungeşte e posibil ca iubitul sau soţul să-şi fi găsit pe altcineva.
Spune mai tot timpul că are nevoie de o pauză
De cele mai multe ori cuplurile folosesc aceste separări de scurtă durată ca pe o modalitate de a-şi salva relaţia, însă această decizie este luată împreună. În cazul în care bărbatul începe să spună că are nevoie de o pauză în relaţie, fără să vină cu alte explicaţii, ar putea fi o încercare de a petrece timpul în compania altei feme, ca să se con­vingă că nu face o alegere greşită.
Este din ce în ce mai distant
În momentul în care partenerul de viaţă este satisfăcut emoţional şi sexual de o altă femeie, să nu-ţi fie de mirare că nu îţi mai acordă atenţie şi este rece în prezenţa ta. Cu atât mai mult nu mai pune preţ nici pe micile certuri, care de altfel erau sarea şi piperul relaţiei voastre. În acest context trebuie să te aştepţi că în curând îţi va spune că vrea să se despartă de tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.