Iubirea, celebrată ieftin pe platoul din fața Primăriei Arad

1
1005

În timp ce orașul nostru „strigă” din abisul mizeriei, al gunoiului neridicat cu săptămânile, al spitalelor unde se înregistrează cele mai multe decese din țară, a apei care zace în gropile neastupate de pe drumurile arădene, a șoselelor „peticite”, platoul din fața Primăriei Arad este îmbrăcat în „haine de sărbătoare”.

Pe maiestosul platou sunt aruncate trei chiciuri obosite și amețite, precum ”Tunelul iubirii”, respectiv două igluuri preluate, probabil, de la mesele unor terase de restaurant, special pentru oficierea căsătoriilor de 24 de ore.

Este vorba de Valentine’s day, ziua îndrăgostiților, ce va avea loc duminica, pe 14 februarie.

Nu ne permitem însă, să ne căutăm un termen de comparație cu orașul Oradea, care organizează o sumedenie de evenimente cu ocazia acestei sărbători, pentru toate categoriile de vârstă. Pe 14 februarie, orădenii vor avea parte de concerte de calitate susținute de diverși artiști, cum ar fi: Tavi Colen, fostul component al trupei Talisman, Peter Moynahan, Lidia Buble. Tot în Oradea, tinerii studenți organizează evenimente inedite, precum „Blind date”, urmat de un party, în cadrul căruia se vor desfășura multe activități cu tot felul de probe interesante și atrăgătoare.

Pe când, cetățenii orașului nostru sunt nevoiți să se mulțumească întotdeauna cu ieftinături echivalate la un preț de doi lei sau chiar mai puțin.

Ne-am mulțumit cu puțin și când s-a lucrat 6 ani de mântuială la stadionul „Francisc Neuman”. Munca a fost atât de calitativă, încât la prima ploaie s-au înregistrat rafale de vânt, cu precipitații crescute, ca să nu spunem pur și simplu că ploua torențial în încăperile din demisolul arenei. „Să nu lăsăm pasiunea să învingă rațiunea”, parafrazându-l pe Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

1 COMENTARIU

  1. Administrația locală,încearcă să obișnuiască arădenii cu Kitschuri ieftine ca pentru această sărbătoare importată din vest.Nu mă îndoiesc că vor fi destui amatori de spectacole ieftine care vor pune ,,botul,,Cred și eu că pe banii cheltuiți se putea repara măcar una dintre scările de pe mal,aflate în paragină totală.Așa că ne dorim mai puține cheltuieli inutile pentru spectacole de prost gust. Ați fost aleși să faceți lucruri frumoase,utile pentru arădeni,nu să cheltuiți banii aiurea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.