,,Iubirea nu se votează!” – protest împotriva referendumului

1
1640

,,Iubirea nu se votează!” Este mesajul celor care au ieșit în Piața Victoriei, duminică, de la ora 13.00, să protesteze împotriva referendumului de săptămâna viitoare. Manifestaţia fiind organizată de Asociaţia MozaiQ, care susţine drepturile persoanelor LGBT.

Ieșim în stradă pentru a spune hotărât #boicotreferendum pentru că drepturile omului nu se votează, pentru că iubirea nu se votează! Ieșim în stradă pentru că refuzăm să legitimăm un referendum care împrăștie ură și divizează cetățenii, pentru că nu toate referendumurile sunt democratice și de multe ori sunt folosite de lideri autoritari pentru a restrânge drepturi cetățenești. Ieșim în stradă pentru că locul nostru este în Europa, un loc al valorilor democratice, ce țin de respect pentru minorități, stat de drept, oportunități egale pentru toți cetățenii. Ieșim în stradă pentru a apăra comunitatea LGBT de atacurile și minciunile pe care le aruncă în spațiul public inițiatorii modificării Constituției”, susțin organizatorii evenimentului, pe Facebook.

Referendumul pentru redefinirea familiei drept căsătorie între bărbat și femeie va avea loc în perioada 6-7 octombrie.

1 COMENTARIU

  1. Pentu turma din Piata Victoriei. Iubirea normala nu se contesta . Iubirea bolnava ,DA. Si ca sa nu facem discriminare ,si din punctul vostru de vedere trebuie sa va votam iubirea atunci in cazul celor care, iubesc animalele, pana acolo incat sunt zoofili, trebuie sa legiferam si aceasta iubire, si aceste casatorii om animal??????????? este vorba tot despre iubire. Mergeti acasa, vizionati zile, ani in sir animal planet si ve-ti vedea ca in lumea animalelor(noi vb. de oameni) nicicand masculul nu sare pe mascul. LEGEA FIRII, nu o dicteaza Bruxelul nici voi, ci ea exista ca si cum ziua nu poate fi fara rasaritul soarelui pentru ca atunci cand nu va mai fi soarele nu va mai fi nici zi. Si da, biserica, dincolo de greselile ei, (este vb. de oamenii bisericii si nu cladirea in sine) face parte din aceste decizii, indemnul spre firesc al oamenilo,r nu are nimic comun cu politicul de aceea biserica trebuie sa se implice ferm pe aceasta latura. Va respectam iubirea atata timp cat incercati sa pastrati o limita a bunului simt. ati depasit cu mult aceasta limita , anormalul nu poate inlocui normalul si nefirescul sa inlocuiasca firescul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.