Asociaţia pentru turişti nefumători şi de ocrotire a naturii  Arad, sub genericul ,,Veniţi cu Noi’’, invită iubitorii de drumeţie în zona cabanei Debela Gora, în perioada 10 – 11 septembrie 2016.
Plecarea va avea loc din Arad, cu trenul de la ora 7,48, până la Halta Nadăş, iar întoarcerea se va face în două etape, la alegere, sâmbătă sau duminică la ora 18,58. Din Halta Nadăș, traseul care trebuie parcurs pe jos este unul de şase kilometri, dar poate fi parcurs şi cu maşina (opt kilometri), până la fosta cabană Debela Gora, unde se va face camparea în corturile proprii. Masa se va servi din rucsacul cu alimente aduse de acasă, iar apa de izvor va fi la o distanţă de numai cinci minute. Cei care decid să se alăture grupului, se vor bucura de frumoase drumeții în împrejurimile din zonă.
Înscrierile pentru varianta de două zile se fac până joi, la conducătorul de grup Ioan Ittu, la numărul de telefon 0770.246.949, sau la Ronald  Liptai, la numărul 0747.437.106, în cursul serii.
Varianta de o zi va fi condusă de Cristian Marian  (tel.0770.219.637), iar drumeţii sunt rugaţi să aibă asupra lor echipamentul de campare,o lanternă, bidon cu apă şi pelerină. Întâlnirea participanţilor va avea loc la intrarea în staţia CFR Arad, cu 30 de minute înainte de plecarea trenului.
Oana Ilea

Recomandările redacției