Iustin Cionca vrea să vadă cum vor milita parlamentarii pentru proiectele județului

0
195

Parlamentarilor arădeni li se cere să arate pentru ce proiecte pentru Arad vor milita la București. Mai precis, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean le solicită parlamentarilor arădeni să facă o centralizare a amendamentelor pe bugetul național al anului 2017.
„Ne-am întâlnit cu domnii parlamentari la Consiliul Județean și le-am prezentat proiectele administrative pentru anul 2017. Le-am sesizat atunci că, în urma creșterilor salariale, bugetul județului Arad se dezechilibrează și este necesară stăruința domniilor lor, prin amendamente la bugetul de stat, în vederea asigurării fondurilor pentru investiții”, spune Iustin Cionca.
Acesta vrea o listă cu toate amendamentele depuse la bugetul statului, indiferent de orientare politică. Cen­- tralizarea este necesară – spune Iustin Cionca, în vederea corelării activității administrative de la nivel local cu eforturile depuse de parlamentari la nivel central.
„Nu este importantă apartenenţa politică a parlamentarilor, ci felul în care aceştia reprezintă interesele județului. Am afirmat că avem nevoie de un parteneriat funcțional parlamentari-administrație locală, iar aceste amendamente sunt barometrul funcționării parteneriatului”, completează șeful CJA.
(S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.