j_loActiviştii mai multor grupuri pentru apărarea drepturilor omului s-au declarat revoltaţi de ultima prestaţie a divei latino.

Jennifer Lopez a apărut la petrecerea privată dată în cinstea unuia dintre cei mai mari dictatori ai lumii, Gurbanguly Berdimuhamedow, conducătorul Turkmenistanului.

Human Rights Watch a descris regimul din Turkmenistan ca fiind unul dintre cele mai opresive. După ce a interpretat Happy Birthday pentru dictatorul care sărbătorea 54 de ani, J-Lo a declarat că nu ar fi luat parte la acest eveniment dacă ar fi ştiut întreaga situaţie.

Nici coreograful divei nu era mai în temă cu situaţia politică din Turkmenistan. JR Taylor a postat pe Twitter un comentariu care a fost intens ironizat: „Unde sunt fanii din Turkmenistan? Daţi un semn!” Fanii nu au putut reacţiona în niciun fel deoarece în Turkmenistan este interzisă folosirea Twitter şi a altor reţele sociale.

Lopez nu se află la prima petrecere privată bine plătită. Ea a mai evoluat la nunta unui om de afaceri uzbec în Ucraina, pentru un milion de dolari, la fel şi pentru oligarhul azer Telman Ismailov, pentru aproape un milion şi jumătate de dolari.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției