UPDATE3: Din alte informaţii, se pare că suma ar ajunge la 86.000 de lei.

UPDATE2: Printre martorii aflaţi întâmplator la jaful armat, se vehiculează că agresorul ar fi furat aproximativ 80.000 de lei.

Rămâne de văzut dacă cercetările vor confirma suma.

 

UPDATE: Banii au fost recuperați deja.

Agresorul a ameninţat o angajată şi un client, apoi a fugit cu câteva teancuri de bancnote. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui atac.

Deocamdată nu se știe suma furată, acum angajații băncii făcând inventarul. Suma a și fost recuperată. Polițiștii au găsit pe o stradă din apropiere rucsacul cu care bărbatul a fugit din bancă.

Martorii spun că e vorba despre un bărbat tânăr și că e posibil ca pistolul să fi fost de jucărie. Urmează ca poliția să confirme acest lucru. Zona a fost izolată de poliție, iar la fața locului a început ancheta. Polițiștii au început să-l caute pe bărbat.

 

Un bărbat înarmat cu un pistol şi care purta o cagulă pe faţă a jefuit joi, sucursala BCR din Micălaca. Poliţiştii îl caută în aceste momente după ce a fugit printre blocurile din zonă.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat înalt mascat cu o cagulă pe faţă a intrat în sediul băncii şi a ameninţat angajaţii cu ceea ce părea a fi un pistol, cerându-le banii. Atacatorul a reuşit să ia o parte din bani şi a fugit printre blocurile din zonă.

În acel moment, în bancă se afla doar un client, un bărbat, care spune că a fost şi el ameninţat şi nu a reuşit să imobilizeze atacatorul.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns în cartierul Micălaca pentru cercetări, o parte dintre poliţişti încercând să-l găsească pe bărbat, printre blocurile din zonă.

 

Recomandările redacției