Jaful anului 2020 de la Pâncota a fost elucidat

0
7768

În urma unor percheziții realizate în cursul zilei de astăzi la Pâncota, oamenii legii au reușit să îi identifice pe cei care au jefuit în luna noiembrie a anului trecut, o femeie în vârstă, luând din casa acesteia suma de 300.000 de euro, care se afla în seiful locuinței. Din primele informații, se pare că printre cei vinovați s-ar afla chiar polițiști din localitate. Rolul acestora, pentru că se pare că nu vorbim de un singur om al legii, în jaful de cel puțin 300.000 de la Pâncota a constat în faptul că le-au dezvăluit hoților locul unde s-ar afla „comoara”. De asemenea, se pare că „oamenii legii” i-au așteptat afară pe hoți, asigurându-le acestora protecție. 

O persoană necunoscută a pătruns în dimineața zilei de 22 noiembrie, într-o casă de pe raza localității Pâncota, unde a reușit să spargă un seif și să fure nici mai mult nici mai puțin de 300.000 de euro. În locuință se afla o bătrână de aproximativ 80 de ani, care a fost amenințată verbal cu acte de violență de către hoț. Prin urmare, făptașul a reușit să spargă seiful și să fure suma de circa 300.000 de euro, din cele declarate de fiul bătrânei, care ar fi și posesorul sumei în cauză.

Au urmat căutări și cercetări ale polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis un dosar de tâlhărie calificată. În urma unor informații obținute de către aceștia, astăzi au avut loc mai multe descinderi în localitatea Pâncota, făptașii fiind, se pare, identificați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.