A încercat să îi facă un cadou iubitei sale dar s-a ales cu dosar penal. Vorbim despre un minor de 16 ani care a vrut să îşi surprindă iubita dar nu a găsit cea mai bună soluţie. Ajutat de un prieten, acesta a ales să spargă la adăpostul întunericului un magazin pentru a se servi cu un laptop.
Ghinionul lor a fost că prin zonă trecea un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu de menţinere a or­dinii publice în zona Pieţei Mihai Viteazu din municipiu care i-a observat la timp.
„Cele două persoane, Gabriel K., în vârstă de 21 de ani şi A.C. în vârstă de 16 ani, din comuna Şofronea, încercau să intre în societatea comercială, cu ajutorul unor leviere şi având genţi, mănuşi şi feţele acoperite cu cagule. După verificările efectuate, a rezultat că cele două persoane sunt suspecte în săvârşirea mai multor furturi de acest gen pe raza municipiului şi chiar în mai multe localităţi din judeţ, iniţial rămase cu autori neidentificaţi. Prinsă în flagrant, persoana de 16 ani şi-a motivat acţiunea, explicând că a intenţionat să-i ofere prietenei sale un laptop cadou”, a precizat maior Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al IJJ Arad.
Celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibile de tentativă la furt cali­- ficat.

Recomandările redacției