Jandarm, la spital după ce s-a rănit şi a intrat în contact cu sângele unui om al străzii infectat cu HIV

0
947
Mai multe cadre medicale au in grija pacienti adusi in stare grava in sala de garda a Unitatii de Primiri Urgente a spitalului Floreasca din Bucuresti, vineri 13 februarie 2009.

Un jandarm a fost transportat la spital, după ce a intervenit într-o altercaţie între doi controlori RATB şi un om al străzii. Jandarmul s-a rănit în timp ce încătuşa omul străzii, extrem de violent, el intrând în contact cu sângele celui din urmă, despre care s-a aflat că e infectat cu virusul HIV, transmite Mediafax.
„În jurul orei 18.00 (joi, n.r.) un echipaj de jandarmi aflat în zona Universitate a observat într-o staţie RATB o altercaţie între mai multe persoane. Persoanele implicate erau doi controlori RATB şi o persoană fără adăpost, toţi având leziuni la nivelul feţei. Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea persoanelor, persoana fără adăpost, extrem de violentă, fiind încătuşată”, informează Jandarmeria Capitalei.
Potrivit sursei citate, în momentul încătuşării omului străzii, jandarmul a fost zgâriat la mâna dreaptă, intrând în contact cu sângele acestuia, despre care
s-a aflat ulterior că este infectată cu virusul HIV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.