Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad recrutează candidaţi bărbaţi şi femei cu vârsta de până la 27 de ani, pentru participarea la concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura M.A.I. şi M.Ap.N.
Pentru sesiunea din iulie – septembrie 2018, locurile scoase la concurs sunt la trei instituții de învățământ. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti oferă zece locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, pentru învățământ cu frecvență – domeniul de licență – Drept, programul de studii universitare de licență „Drept”; 50 locuri alocate la Facultatea de Jandarmi pentru învățământ cu frecvență – domeniul de licență – Științe militare, informații și ordine publică, programul de studii universitare de licență – specializarea: „Ordine și siguranță publică” (din care: două locuri pentru romi, două locuri pentru maghiari şi două locuri pentru alte minorităţi), astfel: 43 locuri alocate Jandarmeriei Române, șase locuri alocate SPP şi un loc alocat SIE. La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sunt puse la dispoziție 350 de locuri (din care: patru locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi). La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni sunt tot 350 de locuri alocate Jandarmeriei Române (din care: patru locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi).
„În cazul în care vă pasionează alte domenii, să știți că instituțiile de învățământ apar­ținând Ministerul Apărării Naţionale, pregătesc personal ce va fi încadrat după absolvire, în structuri ale M.A.I., în domeniile: Managementul organizației – Artilerie şi rachete; Managementul organizaţiei – Geniu; Managementul organizaţiei – Apărare CBRN; Managementul organizaţiei – Auto; Inginerie şi management în domeniul comunicaţiilor militare – Comunicaţii şi informatică; Contabilitate şi informa­- tică de gestiune – Finanţe-contabilitate și multe alte domenii. Pentru mai multe detalii privind condițiile de admitere, documentele nece­- sare constituirii dosarului de cadidat, termenele limită, vă așteptăm zilnic de luni până vineri între orele 09:00-14:00 la sediul inspectoratului din localitatea Vladimi­- rescu, str. Jandarmeriei, nr. 1-3, la Compartimentul Resurse Umane şi Organizare Structurală sau ne puteți con­tacta telefonic la numărul: 0257/514950, interior 24557. Nu uitați, pentru fiecare insituție de învățământ, termenele de depunere a dosarelor sunt diferite”, susțin reprezentanții IJJ Arad. Informații mai puteți găsi, accesând pagina de facebook, Jandarmeria Arad, sau direct paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ sus menționate.
(C.G.)

Recomandările redacției