ordine publicaEfective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost angrenate în misiuni, în acest sfârşit de săptămână, în localităţile Chişineu-Criş, Vinga, Şofronea, Chisindia, Grăniceri şi Fântânele, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice, organizate cu prilejul zilelor loca­li­tăţilor.
Pe timpul desfăşurării misiunilor au fost constatate 23 de contravenţii, amenzile aplicate, în valoare totală de 5.000 lei, fiind date pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, republicată. Au fost de asemenea constatate două cazuri de furt din societăţi comerciale iar, în misiunile desfăşurate în sistem integrat, a fost constatată o in­frac­- ­ţiune de furt calificat.
„La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia echipajelor în şase si­tuaţii, pentru aplanarea unor conflicte. Jandarmii au asigurat, de asemenea, misiunile cu caracter permanent, respectiv misiunile de pază şi protecţie instituţională”, preciza mr. Emi­lia Fînaţă, ofiţer de presă în ca­drul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Recomandările redacției