Jandarmii arădeni au luat parte la peste 400 de misiuni

0
142

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au participat la 443 de misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, dintre care 174 misiuni de ordine publică în sistem integrat prin patrule mixte cu poliția, 38 misiuni de ordine publică prin patrule independente, opt misiuni de asigurare a ordinii publice la diferite evenimente culturale și competiții sportive, 216 misiuni de protecție și pază instituțională și protecție transporturi speciale și șapte misiuni în cooperare cu alte instituții ale statului.
Pe timpul executării misiunilor au fost constatate fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte de comerț ilicit și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au fost aplicate 19 sanc­țiuni contravenționale în valoare totală de 4.700 lei. Totodată, au fost confiscate bu­nuri în valoare de aproximativ 2.200 lei.
Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a trei infracțiuni constatate independent și au acordat sprijin la constatarea a 13 infracțiuni în cooperare cu poliția, în sistem integrat prin patrule mixte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.