Jandarmii arădeni au prins în miezul nopţii doi tineri suspecţi de furt

0
358

tentativa furt
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, a depistat, în noaptea de 7/8 februarie a.c., două persoane care săvârșiseră un furt.
Persoanele au fost depistate la câteva minute după miezul nopții în zona Pieței Caius Iacob şi, la vederea echipajului de jandarmerie, au atras atenția prin comportamentulor lor dubios.
“După verificări, a rezultat că este vorba de Nicușor G., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul Ineu și Sebastian S., în vârstă de 16 ani, care locuiește fără forme legale în municipiul Arad. La controlul efectuat, asupra celor două persoane au fost găsite două ștergătoare de parbriz ale unui autoturism. Suspecţii au recunoscut că au sustras respectivele obiecte, înainte cu câteva minute, indicând și autoturismul de la care proveneau acestea. Proprietarul autoturismului a fost identificat și a reintrat, în scurt timp, în posesia obiectelor sustrase”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Arad.
Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoanele depistate fiind susceptibile de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.