Jandarmii arădeni au prins un infractor care făcea gălăgie într-un bloc de la UTA

0
243

jandarmerie
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a depistat, duminică, în zona UTA, o persoană dată în urmărire naţională.
Jandarmii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un imobil de locuinţe, liniştea locatarilor este tulburată de către mai multe persoane. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acestora, iar după demersurile întreprinse au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1000 de lei a persoanei care avea domiciliul la respectiva adresă.
„Celelalte persoane aflate în imobil au fost legitimate, ocazie cu care a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat într-o localitate din judeţul Iaşi, pentru care exista o semnalare prin Sistemul Informatic Naţional de Semnalări. Acesta era dat în urmărire naţională din data de 20.11.2014, fiind condamnat la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt de animale şi violare de domiciliu”, informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Arad.
Jandarmii au condus persoana la sediul poliţiei, în vederea luării măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.