Jandarmii arădeni şi-au evaluat activitatea pe anul trecut în prezenţa Şefului de Stat Major

0
342

jandarmi evaluare 3
La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc, marţi, într-un cadru ceremonial, evaluarea activităţii desfăşurată de jandarmii arădeni în anul 2014.
La activitatea de evaluare a participat general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică – Prim adjunct al Inspectorului general și Șef al Statului Major al Jandarmeriei Române, dar şi Prefectul județului Arad și reprezentanți ai instituțiilor cu care jandarmii arădeni cooperează și colaborează.
Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, colonel Nicolae Sorin Axenti a prezentat materialul de evaluare, realizările instituţiei în anul 2014 şi obiectivele ce sunt avute în vedere pentru perioada următoare.
De asemenea, invitaţii au ţinut alocuţiuni în care s-au făcut referiri la activitatea desfăşurată de jandarmii arădeni, la modul cum aceștia sunt percepuţi de către cetăţeni şi la rolul şi locul pe care instituţia îl ocupă în rândul structurilor din domeniul ordinii şi siguranţei publice.
În cursul zilei de miercuri, la unitatea militară din Vladimirescu, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad va prezenta publicului, prin intermediul presei, bilanţul activităţilor desfăşurate de aceştia în anul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.