Jandarmii arădeni și cei timișoreni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul AFC UTA Arad contra FC Voluntari

0
480

În această seară, începând cu ora 21.00, pe stadionul Francisc Neuman din municipiul Arad, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și FC Voluntari. Având în vedere prevederile legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus, precum și a măsurilor stabilite de către Federația Română de Fotbal, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății în Protocolul de reluare a competițiilor sportive, meciul de fotbal se va desfășura, din păcate, fără spectatori. În incinta arenei sportive vor avea acces doar persoanele prevăzute în protocol, cu respectarea măsurilor de prevenție sanitară.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona stadionului și vor supraveghea modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

Având în vedere situația actuală, jandarmii fac un apel către toți suporterii și susținătorii echipei UTA Arad, să respecte cu strictețe prevederile legale și sanitare în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.