Jandarmii au amendat pieţarii din Sântana

0
273

Jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Chișineu Criș, au desfășurat joi, în zona pieței din oraşul Sântana, o acțiune punctuală ce a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor de comerț ilicit.

Pe timpul acțiunii, cinci persoane au fost depistate în timp ce comercializau articole de uz casnic sau îmbrăcăminte, fără a avea prețul afișat. Acestea au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990, modificată și completată.

Alte patru persoane au fost depistate, în aceeași piață, în timp ce ofereau spre comercializare, din camionete, lemn din speciile fag, cer și stejar. Deoarece comercializarea materialelor lemnoase în afara pieţelor, târgurilor, oboarelor, burselor de mărfuri şi altora asemenea, autorizate conform normelor privind circulaţia materialelor lemnoase, constituie contravenție silvică, cele patru persoane au fost sancționate contravențional, fiecare, cu amendă în valoare de 1000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.