lovireJandarmii au fost solicitaţi prin apelul unic de urgenţă 112. Luni seara, în jurul orei 22.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin apelul unic de urgenţă 112, o persoană a reclamat faptul că a fost agresată într-un local situat pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Arad.
La faţa locului, a fost identificată persoana care a făcut apelul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Arad. El a reclamat faptul că, după ce a consumat alcool împreună cu un alt bărbat, a fost agresat de către acesta, fiind lovit în zona feţei. Bărbatul care a săvârşit agresiunea plecase din localul respectiv însă a fost identificat în scurt timp, de către jandarmi, pe o stradă în apropiere. Acesta, Adrian N., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Arad, a recunoscut cele întâmplate însă a motivat faptul că s-a aflat sub influenţa alcoolului.
Jandarmii i-au recomandat persoa­nei vătămate să solicite un consult me­dical de specialitate. „Având în ve­- dere plângerea depusă, jandarmii au întocmit în acest caz actele de constatare, Adrian N., fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe””, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.
(C.G.)

Recomandările redacției