jandarmiJandarmii au intervenit pentru soluţionarea unui conflict, în oraşul Lipova, însă au descoperit ca una dintre persoanele implicate, a furat materiale de construcţii, de la o societate comercială din oraş.

În noaptea de 7 spre 8 noiembrie, în jurul orei 2.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Lipova a depistat două persoane între care a avut loc un conflict.

Jandarmii, aflaţi în serviciu de ordine publică, le-au depistat pe cele două persoane pe o stradă din oraşul Lipova. Persoanele respective au fost legitimate, în vederea stabilirii identităţii, fiind vorba de un angajat al unei societăţi comerciale şi un alt bărbat în vârstă de 43 de ani. După verificările efectuate, a rezultat că cea de-a doua persoană a sustras materiale de construcţie iar angajatul societăţii comerciale a încercat să îl oprească.

„Identitatea persoanelor a fost stabilită, făptuitorul fiind un bărbat din judeţul Bihor. Acestuia i-au fost întocmite actele de sesizare, necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.

Recomandările redacției