Jandarmii au luat la puricat pieţele din municipiu şi judeţ

0
305

jandJandarmii arădeni continuă şi în aceste zile acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor comerciale ilicite.
Astfel, pe timpul unor acţiuni ce au avut loc în zilele de 17 şi 18 decembrie, în zona pieţelor din municipiul Arad şi în oraşele Chişineu-Criş şi Beliu, au fost depistate mai multe persoane care comercializau produse alimentare, dar şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, fără a avea preţurile afi­şate, fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 4.100 de lei.
„Pe timpul unei acţiuni ce s-a desfăşurat în cooperare cu inspectori din cadrul Inspectoratului Te­ritorial de Regim Silvic şi de Vâ­nătoare Oradea, într-o piaţă din oraşul Chişineu-Criş, a fost depistată o persoană, în vârstă de 38 de ani, care comercializa trei metri cubi de lemne pentru foc, şi o altă persoană, în vârstă de 35 de ani, care comercializa pomi de Crăciun, în loc neautorizat. Pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la comercializarea materialului lemnos şi a pomilor de Crăciun, persoanele au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare”, ne informează mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Tot în urma acestor controale, de data aceasta în municipiul Arad, în faţa unui local situat în zona Pieţei Fortuna, o persoană, care oferea spre comercializare pomi de Crăciun, fără a avea autorizaţie în acest sens, a fost amendată cu 1.000 de lei.
(D.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.