jandarmiReprezentanţii Jandarmeriei arădene s-au mobilizat pentru a oferi daruri copiilor nevoiaşi, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte.
Astfel, jandarmii i-au vizitat pe copiii aflaţi în Centrul de primire minori din municipiul Arad, pentru a le duce cozonaci, ouă de ciocolată şi alte dulciuri. Ca de fiecare dată, cei mici s-au pregătit pentru vizită cu un program de poezii şi cântece dedicate Sfintei Sărbători a Învierii Domnului.
„O altă acţiune a jandarmilor a avut loc la un centru din localitatea Mocrea. Aici, copiii au primit dulciuri, cozonaci şi fructe achiziţionate atât prin contribuţia voluntară a jandarmilor din cadrul subunităţii ce funcţionează în oraşul Ineu cât şi prin contribuţia filialei Arad a Asociaţiei Grigore Alexandru Ghica”, a spus purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.
Asociaţia, constituită la nivelul Jandarmeriei Române, are ca obiect de activitate, printre altele, şi desfăşurarea acestui gen de acţiuni cu caracter umanitar.
(C.G.)

Recomandările redacției